Bianca Meijer

Zowel in mijn werk als in mijn privé leven zag ik het causale verband van psychische en fysieke klachten en energetische structuren, emotionele verstoringen die hieraan ten grondslag liggen.
Tezamen met een reeks aan persoonlijke ervaringen, gestuurd door het leven zelf ontstond er een diep verlangen om met de oorzaak van het menselijk leed aan de slag te gaan. Uit de greep van angst voor ziekte en dood, bevrijd van programmering en conditionering. Een bijdrage leveren aan het levensgeluk van mijn medemens en een vrije wereld is mijn missie.

Een brug slaan tussen de ogenschijnlijke verschillende werelden, het zichtbare en het onzichtbare is mijn roeping. Naast de vele opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd in binnen- en buitenland ben ik in mijn werk geïnspireerd door het werk van : dr. Gabor Maté, dr. Peter Levine, dr. Hamer, dr. Moolenburg, dr. Gabor Lenkei, dr. Bessel van der Kolk, Els van Steijn, Ramtha, Joey Dispenza, Bruce Lipton, Gregg Braden, Brandon Bays, Marshall Rosenberg, Jiddu Krishnamurti, Ramana Maharchi, Adyachanti, Michael A. Singer en de vele andere leraren die ik op mijn pad ben tegengekomen.

Kwantumfysica, epigenetica, neurogenesis, neuroplasticity, placebo en no-cebo effect, de Germaanse geneeskunde, een reeks aan eigen bijzondere ervaringen en veel observaties van mens dier en natuur hebben mij laten inzien dat alles met elkaar is verbonden. Het is hoog tijd voor een verschuiving in de zienswijze en de benadering van klachten en ogenschijnlijke “ziekten” van welke aard dan ook. Ongeneeslijk en chronisch vergt een andere kijk en benadering. Wij kunnen onszelf genezen of bevrijden van de verstoringen die ons zelfgenezend vermogen saboteren. We dienen de verantwoordelijkheid voor ons leven, gevoelens en onze gezondheid weer in eigen handen te nemen.

Ik heb een holistische visie en een open mind. Ik werk intuïtief en neem verbanden en patronen waar die nog niet voor iedereen zichtbaar zijn. Ik heb oog voor het potentieel van ieder mens. Met mijn fijngevoeligheid kan ik me goed afstemmen op energetische blokkades, zodat er niets ‘ongezien’ blijft. Jouw proces blijft te allen tijde leidend en gerespecteerd.  In de sessies word ik door mijn klanten ervaren als inspirerend, wijs, liefdevol confronterend en als vuurtoren die de weg naar huis kan wijzen.

Opleidingen, cursussen, workshops en seminars: Civielbewindvoerder, mentalcoach, budgetcoach, stresscouncelor, schuldhulpverlener, mentorschap, 2x Initiatie Bwiti met Iboga in Gabon Afrika, energetisch therapeut, meerdere weekendworkshops met ayahuasca, iboga en andere plantmedicijnen, mindfulness based cognitive therapie, emotiecoaching, trauma transformatie, touch of matrix, healing therapie, coaching bootkamp Albert Sonnevelt, The work Byron Katy Zwitserland, Levend gewaarzijn, Zwitserland, België, Nederland, The last Satsang, Puna in India, workshop communiceren met dieren, Schumann Resonantie, en vele lezingen en satsangs. En ik blijf voortdurend in ontwikkeling. Momenteel volg ik de opleiding Jungiaanse psychologie ( diepte psychologie).