“Hoe hard ik mijn best ook deed, financieel veranderde er maar weinig. Hard werken maar moest de eindjes jarenlang aan elkaar knopen. Ik had geen idee dat dit mijn eigen overtuiging en energie was die in de weg stond. Ongelofelijk dat het zo simpel kon zijn, achteraf gezien dan. Ontzettend bedankt Bianca dat je mij zo liefdevol hebt geconfronteerd met mijn eigen aandeel en verantwoordelijkheid.”

Lieve groet, Inge

“Bianca is een hele bijzondere vrouw. Ze heeft zoveel ervaring en kennis en dat voel je meteen. Ze is warm, liefdevol en gaat meteen naar de kern. Door haar oprechte begeleiding voelt het heel veilig. En zo ontstaat er ruimte om de emoties te voelen die nodig zijn om te voelen. Verhelderend, verlichtend en verruimend! Een sessie bij Bianca kan ik je van harte aanraden.”

Groetjes Marieke (Coach Therapeut)

“Ik verzoop in de problemen van mijn dochter. Voelde me helemaal leeg getrokken. Ik zag en ervaarde haar als mijn verlengstuk. Je hebt me laten inzien dat er drie soorten zaken zijn. Het duurde even voordat dit tot me doordrong maar Wat een bevrijding. Dankjwel voor je liefdevolle geduld en confrontatie.”

Groetjes Gilda

“Als er iemand is die heeeel veel onderzoek heeft gedaan en zichzelf op allerlei manieren heeft uitgedaagd om te groeien in waarachtig leven is het Bianca wel.Door haar enorme ervaring, kennis en zuiver voelen kan ze me hier keer op keer weer terugbrengen naar mijZelf. Ze biedt mij mega veel inzichten waardoor ik dan weer kan voelen wat voor mij kloppend is. Het pad van schaduwwerk en zelfrealisatie is een ontdekkingstocht. Dankjewel lieve Bianca dat je mij inspireert en helpt om te groeien.”

Groet Dianne (Therapeut en Energiewerker)

“Nooit eerder had ik gehoord van transpersoonlijk werk. Had al heel wat coaches en sessies gehad voor dat ik bij jou kwam. Ik leek gewoon niet verder te komen. Ik voel me na de sessie bij jou, lichter en weer vrolijk. Vandaag betrapte ik mezelf erop dat ik glimlachend door de het huis liep, kan me de laatste keer niet herinneren. Nooit geweten dat een sessie zo snel en krachtig kan werken. Heb weer vertrouwen in mezelf en bedankt dat je mij hebt laten inzien dat ikzelf verantwoordelijk ben voor mijn geluksgevoel.”

Liefs Marie-loise

“Ik zat niet goed in mijn vel, ziekte wet, financieel liep het slecht en ik kwam nog amper mijn bed uit. Mijn leven voelde stuurloos en ik had nergens energie voor. Helaas had ik ook niet de financiële middelen voor een sessie bij Bianca maar daar had ze een oplossing voor. Met meerdere mensen heb ik een aantal online lezingen, groepssessies bij haar gevolgd, voor een klein bedrag. Mijn leven is sindsdien helemaal veranderd. Ik werk weer en heb weer energie, voel me vrolijk en mijn financiële situatie is lang niet meer zo goed geweest. Ik ben haar zo dankbaar. Mijn kijk op het leven en op mijzelf is voorgoed veranderd. Ze heeft mij laten zien en ervaren dat er een hele andere wereld schuilgaat achter deze fysieke wereld. Ik ben 48 jaar en had er nog nooit van gehoord, ik vraag me nog altijd af waarom we dit niet leren op school. Het zou een wezenlijk verschil maken. Bedankt Bianca voor alles wat je mij hebt laten inzien.”

Liefs Saskia

“Bij het woord meditatie kreeg ik al de kriebels. Vond het altijd maar iets zweverigs, niets voor mij. Ben hier helemaal van teruggekomen, bedankt dat je mij de diepte ervan hebt laten ervaren. Ik voel me een ander mens, ook mijn omgeving valt het op.”

Groeten Mark