Transformatie

Verlang jij ook zo naar innerlijke rust en vrijheid? Of heb je last van heftige emoties? Telkens weer die donkere gedachten en belemmerende overtuigingen of ga jij gebukt onder andere klachten?

Wil je verandering aanbrengen in je leven maar vind je dit lastig of ervaar je weinig energie of keuzevrijheid?

Maatschappelijke norm

We leven veelal vanuit ons hoofd, zonder verbonden te zijn met ons lichaam. We hebben niet geleerd om naar binnen te keren en onszelf af te stemmen op ons gevoel, óf we voelen juist te veel en raken overspoeld.

Zo raken we verder en verder van onszelf verwijderd. Wat het ook maar is wat jouw volste potentieel blokkeert… Als ervaringsdeskundige op vele thema’s is niets menselijks mij vreemd.

Jij bent niet je klacht of je patroon. Ook niet je belemmerende overtuigingen of tekortkomingen, het zijn boodschappers die je een richting willen wijzen als je maar bereid bent te luisteren en te voelen.

 

Er is niets mis met jou, je bent al volledig, samen gaan we de verstoringen opsporen die je ervan weerhielden om dit zelf in te zien en te ervaren.

Niet langer meer tegen de stroom in, maar met de stroom mee. Uit de verkramping in ontspanning je ware Zelf zijn, maakt het leven magisch en dit is mijn wens voor jou.

Ben je er klaar voor om de volledige verantwoordelijkheid voor je levensgeluk en gezondheid te nemen?